• Települési rendezvények megszervezése

  • Közösségi programok megvalósítása

  • A nagyközség kulturális központja

Köszöntjük a MAGOS Művelődési Ház és Könyvtár oldalán!

Művelődési Házunk

A művelődési ház a nagyközség kulturális központja és a közösségi élet egyik legfontosabb színtere. Az év során számos saját, önkormányzati és civil rendezvénynek ad otthont.


BŐVEBBEN - A Művelődési Ház bemutatása

Mozdul a megye – DÖNTŐ

2023-05-15

Május 13-án, szombaton délelőtt került sor a „Mozdul a megye” játékos sportvetélkedő döntőjére Tatán az Edzőtáborban. Még a tavalyi év szeptemberében váltottuk meg a lehetőséget a döntőben való részvételre, mert akkor csapatunk – legyőzve a járás öt másik csapatát - első helyen végzett. A most hétvégi rendezvényre a vármegye 6 legjobb csapatát várták a megmérettetésre, hogy újra összemérjék képességeiket többféle erőnléti, gyorsasági és játékos versenyszámok során.

Kötélhúzásban Nagyigmánd csapata abszolút verhetetlennek bizonyult, és a többi versenyszámban is mindenki igyekezett a legeslegjobban teljesíteni! Így aztán a délutáni eredményhirdetés alkalmával a kétség kívül nagyon erős mezőnyben is a képzeletbeli dobogóra állhatott a településünk, mint a vármegye 3. legjobb csapata!

A szombati döntőben településünket képviselte: Andrej Renátó, Bajcsai Lola, Ballabás Melinda, Csidei Dániel, Csidei Márton, Csideiné Bognár Ildikó, Csonka Edit, Györke Edit, Hajduné Farkas Erika polgármesterasszony, Hérics Zsombor, Járóka Mátyás, Kányáné Sárkány Mónika, Krizsán Tibor, Nagy Szonja, Németh Balázs, Ősz Viola Flóra, Ősz Zsuzsanna és Róth Csaba alpolgármester úr.